dipping jerusalem artichoke. Bagna cauda(Italian Piedmont cuisine)  is a hot dip made from garlic and anchovies. The dish is served with raw or cooked vegetables typically used to dip into it.

Wybierz produkt:

Określ typ produktu:

Dodatkowe zabezpieczenie wydruku:

Wpisz ilość sztuk:

sztuk

Podaj indywidualne wymiary:

lub przeciągnij suwak
cm
lub przeciągnij suwak
cm
Klikając w obrazek zmienisz kolorystykę
KADROWANIE
CHWYTAJĄC ZA OBRAZEK MOŻNA GO WYKADROWAĆ
Zobacz pozostałe zdjęcia autora: uckyo
Cena: 132
Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni
Ok. Zrozumiałem.

Ostatnio oglądane

SPECJALNIE DLA PAŃSTWA BY ZAGWARANTOWAĆ BEZPIECZEŃSTWO ZAKUPÓW PREZENTUJEMY CERTYFIKATY FIRMY HP DOTYCZĄCE MASZYNY, NA KTÓREJ DRUKUJEMY NASZE PRODUKTY. SĄ ONE W 100% BEZPIECZNE DLA ZDROWIA.
GREEN GUARD - bezpieczeństwo dla zdrowia
--> -->